Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Οι κάτοικοι έδωσαν την απάντηση

Πάνω από 120 κάτοικοι του Γαλατσίου συγκεντρώθηκαν χτες βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων Νέου Τέρματος και της Πρωτοβουλίας Κατοίκων για το Πάρκο στο Παλιό Τέρμα ενάντια στην τσιμεντοποίηση των πάρκων της Ηνιόχου και της Λυσίου.

Οι συγκεντρωμένοι άκουσαν τις εισηγήσεις των μελών των Επιτροπών (της Κατερίνας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Τζώρτσου). Ακολούθησαν παρεμβάσεις από κατοίκους της περιοχής. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου, που προτίμησε να "συνομιλήσει" με τους κατοίκους με άλλη μία επιστολή-συρραφή ψεμάτων (για τρίτη φορά!) που δημοτικοί υπάλληλοι διένειμαν χτες στο Νέο Τέρμα.


Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν την τσιμεντοποίηση των πάρκων, την κατασκευή υπόγειων γκαράζ που θα επιτείνει το πρόβλημα των ΙΧ, και την οικοδόμηση καφετεριών στα δύο πάρκα. Χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση εκπρόσωπος των Επιτροπών Κατοίκων Ζωγράφου, που έχουν σταματήσει ανάλογα σχέδια της δημοτικής Αρχής Καζάκου.

Οι ενέργειες των Επιτροπών θα συνεχιστούν δυναμωμένες το επόμενο διάστημα μετά από μια κατά γενική ομολογία πολύ πετυχημένη εκδήλωση. Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσουμε στο ιστολόγιο υλικό από την εκδήλωση της Τετάρτης, καθώς και πληροφορίες για τα επόμενα βήματα των Επιτροπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου